Ajankohtaista

Jännittää-ryhmä! 
Ryhmän järjestävät yhdessä Setlementti Tampere ry:n Kiusatut ja A-Killan Katukilta-hanke. Ryhmä on avoin kaikille yli 18-vuotiaille, jotka kokevat sosiaalisiin tilanteisiin liittyvää jännitystä tai rajoittavaa esiintymisjännitystä. Ryhmässä on kahdeksan tapaamista keskiviikkoisin 1.3-19.4.2022 kello 17-19. Tarjolla on kahvia/teetä ja pientä purtavaa.

Tavoitteena on saada vertaistukea, päästä käsittelemään kokemuksia ja vahvistaa omia voimavaroja sekä luoda toivoa. Ryhmä on suljettu ja siihen mahtuu enintään kahdeksan osallistujaa.  Odotamme osallistujilta sitoutumista jokaiselle ryhmäkerralle ryhmän toimivuuden kannalta. Ryhmä on maksuton.

Ohjaajina toimii kaksi jännittäjäryhmän menetelmäkoulutuksen käynyttä ammattilaista, ohjaaja Annika A-Killan Katukilta-hankkeesta ja kriisityöntekijä Camilla Setlementti Tampere ry:n Kiusatuista. 
Lisätiedot ja ilmoittautumiset jommallekummalle työntekijälle (tammikuussa vain Annikalle!) Ryhmään tulijoille järjestetään yksilötapaaminen ennen ryhmän alkua, joko paikan päällä tai Teamsin kautta.

Ilmoittautuminen viimeistään 15.2.2022

 Yhteystiedot

Ohjaaja Annika A-killan Katukilta-hankeesta
p. 040-809 2142
annika.kyllonen@tampereena-kilta.fi 

Kriisityöntekijä Camilla Setlementti Tampere ry:sta

p. 050 515 1489
camilla.polviander@setlementtitampere.fi

Purkua ja voimavaroja - vertaistukiryhmä


Ryhmä on tarkoitettu kiusaamista kokeneille yli 25-vuotiaille henkilöille. Ryhmässä käsitellään muun muassa vanhoja kiusaamiskokemuksia, työstetään tunteita ja vahvistetaan omia voimavaroja. Päivien aikana tehdään joitakin kehollisia ja toiminnallisia harjoituksia.

Ryhmä on maksuton ja sitä ohjaa kaksi kriisityöntekijää. Tähän suljettuun vertaistukiryhmään mahtuu yhteensä 6-8 henkilöä. Ryhmä kokoontuu Nalkalan setlementtitalolla joka toinen lauantai 25.2, 11.3 sekä 25.3 klo 11-16 välisenä aikana. Tarjolla pientä purtavaa. Lounas omakustanteinen.

Kaikki ilmoittautuneet haastatellaan ryhmään.

Lämpimästi tervetuloa!


Yhteystiedot ja ilmoittautumiset:

Anniina (Kiusatut): 

puh. 050 355 0066

anniina.niemi@setlementtitampere.fi


Keijun varjo - ryhmä

Ryhmän järjestävät Setlementti Tampereen Tyttöjen Talo sekä Kiusatut-toiminta yhdessä. Suljettu Keijun varjo-ryhmä on suunnattu 15-28-vuotiaille naisille, jotka haluavat oppia tunnistamaan ja ymmärtämään tunteitaan, ja löytämään keinoja tunteiden säätelyyn ja niiden ilmaisuun.

Ryhmä kokoontuu torstaisin 2.3 alkaen klo 17-19 Tampereen Tyttöjen Talolla, Nalkalassa. Tapaamiskertoja on yhteensä kahdeksan. Mukaan mahtuu maksimissaan 8 henkilöä.

Ilmoittautumiset joko Tyttöjen Talon Jennille tai Kiusattujen Anniinalle. Ilmoittaumisen yhteydessä sovimme kahdenkeskisen tapaamisen ennen ryhmän alkamista (ensisijaisesti kasvokkain).


Yhteystiedot

Jenni (Tyttöjen Talo): 

puh. 050 566 8424

 jenni.haapamaki@setlementtitampere.fi


Anniina (Kiusatut): 

puh. 050 355 0066

anniina.niemi@setlementtitampere.fi


Yksilötyö

Yksilötyössä vapaita aikoja (yli 15-vuotiaat)! Yhteydenotosta ensimmäiseen tapaamiseen työntekijän kanssa pääsee noin 1-2 viikossa. Tapaamiset järjestettävissä myös etänä.  Ota rohkeasti yhteyttä kiusatut(at)setlementtitampere.fi,  tai soita työntekijöille.

Ryhmät

Oletko joutunut kiusatuksi? Haluatko käsitellä kiusaamiskokemuksia turvallisesti pienryhmässä ja löytää keinoja selviytymiseen? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus! 

Seuraavat ryhmät nuorille aikuisille (18-25-vuotiaat) ja aikuisille toteutuvat keväällä 2023. Ota rohkeasti yhteyttä kiusatut(at)setlementtitampere.fi, tai soita työntekijöille, jos olet kiinnostununut ryhmistä tai haluat kysyä lisätietoja!

Chat

Chat on toistaiseksi tauolla ja olemme siirtämässä sitä Tukinetistä Discordiin. 
Ilmoitamme vuoden 2023 chatin ajankohdat alkukeväästä.
Kotisivujen taustakuvana on taiteilija Valranan maalaus, jonka hän viimeisteli  29.10.2020 pidetyn Kiusattujen "Mulla on oikeus" webinaarin aikana. Maalaus on nähtävillä Nalkalan setlementtitalolla Kiusatut-yksikön toisessa työhuoneessa. Voit tutustua lisää Valranan töihin täällä: https://valrana.wixsite.com/artwork