Ajankohtaista

-Yksilötyössä vapaita aikoja! Yhteydenotosta ensimmäiseen tapaamiseen työntekijän kanssa pääsee noin 1-2 viikossa. Tapaamiset järjestettävissä myös etänä.


- Kotisivujen taustakuvana on taiteilija Valranan maalaus, jonka hän viimeisteli  29.10.2020 pidetyn Kiusattujen "Mulla on oikeus" webinaarin aikana. Maalaus on nähtävillä Nalkalan setlementtitalolla Kiusatut-yksikön toisessa työhuoneessa. Voit tutustua lisää Valranan töihin täällä: https://valrana.wixsite.com/artwork


Ryhmät

- Purkua ja voimavaroja- viikonloppuryhmä : Voit jättää yhteystietosi meille kiusatut(at)setlementtitampere.fi, jos olet kiinnostunut tulevista aikuisten (yli 20-vuotiaat) ryhmistä.  Seuraava aikuisten ryhmä järjestetään syksyllä 2022. 

- Feeniks-ryhmä:  Voit jättää yhteystietosi meille kiusatut(at)setlementtitampere.fi, jos olet kiinnostunut tulevista nuorten (15 - 20 -vuotiaat) ryhmistä. Seuraava nuorten  ryhmä järjestetään syksyllä 2022. 


Chat

Anonyymit Kiusatut-ryhmächatit Tukinetissä kerran kuussa torstaisin 10.2., 10.3., 7.4. ja 5.5. klo 15-16:30. https://tukinet.net/teemat/kiusatut-ryhmachat/live-discussions/

Tulevat tapahtumat