Ajankohtaista

Nuorten aikuisten vertaistukiryhmä

Ryhmä on tarkoitettu kiusaamista kokeneille 18-24-vuotiaille nuorille aikuisille. 

Oletko joutunut kiusatuksi? Haluatko käsitellä kiusaamiskokemuksia turvallisesti suljetussa pienryhmässä ja löytää keinoja selviytymiseen?

Ryhmä on maksuton ja sitä ohjaa kaksi kriisityöntekijää. Tähän suljettuun vertaistukiryhmään mahtuu yhteensä 6-8 Pirkanmaalaista henkilöä. Ryhmä kokoontuu Nalkalan setlementtitalolla joka torstai 4.5-15.6.2023 klo 17-19.30 (ei helatorstaina). Tarjolla pientä purtavaa. 

Ryhmässä kantavana teemana on toivo. Ryhmässä tehdään voimaannuttavia, ratkaisukeskeisiä terapeuttisia harjoituksia, käsitellään omia kiusaamiskokemuksia sekä keskitytään voimavarojen vahvistamiseen.

Kaikki ilmoittautuneet haastatellaan ryhmään. Ilmoittautumiset 25.4 mennessä.

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteystiedot ja ilmoittautumiset:

Anniina (Kiusatut)
050 355 0066
anniina.niemi@setlementtitampere.fi  

Yksilötyö

Yksilötyössä vapaita aikoja (yli 15-vuotiaat)! Yhteydenotosta ensimmäiseen tapaamiseen työntekijän kanssa pääsee noin 1-2 viikossa. Tapaamiset järjestettävissä myös etänä.  Ota rohkeasti yhteyttä kiusatut(at)setlementtitampere.fi,  tai soita työntekijöille.

Ryhmät

Oletko joutunut kiusatuksi? Haluatko käsitellä kiusaamiskokemuksia turvallisesti pienryhmässä ja löytää keinoja selviytymiseen? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus! 

Seuraava aikuisten viikonloppuryhmä alkaa syksyllä 2023. Ota rohkeasti yhteyttä kiusatut(at)setlementtitampere.fi, tai soita työntekijöille, jos olet kiinnostununut ryhmistä tai haluat kysyä lisätietoja!

Chat

Chat on toistaiseksi tauolla ja olemme siirtämässä sitä Tukinetistä Discordiin. 
Ilmoitamme vuoden 2023 chatin ajankohdat alkukeväästä.
Kotisivujen taustakuvana on taiteilija Valranan maalaus, jonka hän viimeisteli  29.10.2020 pidetyn Kiusattujen "Mulla on oikeus" webinaarin aikana. Maalaus on nähtävillä Nalkalan setlementtitalolla Kiusatut-yksikön toisessa työhuoneessa. Voit tutustua lisää Valranan töihin täällä: https://valrana.wixsite.com/artwork