Asiakkaalle

Oletko joutunut kiusatuksi esim. koulussa, vapaa-ajalla tai työpaikalla? Haluatko puhua siitä jonkun kanssa? Ei ole väliä, kuinka pitkä aika kiusaamiskokemuksistasi on. 

Voit ottaa meihin yhteyttä esim. puhelimitse, sähköpostilla, tekstiviestillä tai WhatsAppilla. Varataan sinulle yhdessä aika, jolloin voit tulla tänne Nalkalan setlementtitaloon, jossa sinua tapaa joko Mari tai Jenni. Voit tulla ensimmäisellä kerralla joko yksin tai esim. läheisen tai tukihenkilön kanssa. Käyminen täällä on ilmaista. 

Jos tapaat työntekijää kahden kesken, työntekijä varaa sinulle aikaa tunnin. Käyntikertojen määrä muotoutuu sen mukaan, mitä sinun tilanteesi vaatii. Joku saattaa käydä kerran ja joku toinen saattaa käydä viisi kertaa. Työntekijän kanssa jutellaan omista kiusaamiskokemuksista sekä niihin liittyvistä tunteista ja vaikutuksista. Voimme tehdä yhdessä myös erilaisia selviytymistä edistäviä harjoituksia. 

Jos olet kiinnostunut meidän ryhmistä, niin katso "Ajankohtaista"-sivulta meidän tulevien ryhmien esitteitä. Niissä on sen työntekijän yhteystiedot, johon voit ottaa yhteyttä. Ryhmät ovat pituudeltaan 8+1 kertaa ja niissä  on aina kaksi ohjaajaa. Ryhmät ovat suljettuja eli niihin ei oteta uusia jäseniä kesken kaiken. Useimmiten ryhmät järjestetään meillä täällä Nalkalan setlementtitalossa. Ryhmässä voit muiden kiusaamista kokeneiden kanssa jakaa omia kokemuksia, käydä läpi vääriä uskomuksia, tunnistaa omia vahvuuksiasi sekä lisätä omaa turvallisuuden tunnetta ja kykyä toimia ryhmässä. 

Tärkeintä  on, että otat rohkeasti yhteyttä! Sinun ei tarvitse tietää etukäteen, haluaisitko mieluummin ryhmään vai yksilötyöhön. Tavataan ja mietitään yhdessä! 
Kannustavin terveisin, 

Mari ja Jenni