Asiakkaalle

Oletko joutunut kiusatuksi esim. koulussa, vapaa-ajalla tai työpaikalla? Haluatko puhua siitä jonkun kanssa? Ei ole väliä, kuinka pitkä aika kiusaamiskokemuksistasi on. 

Voit ottaa meihin yhteyttä esim. puhelimitse, sähköpostilla, tekstiviestillä tai WhatsAppilla. Varataan sinulle aika, jolloin voit tulla tänne Nalkalan setlementtitaloon. Voit tulla ensimmäisellä kerralla joko yksin tai esim. läheisen tai tukihenkilön kanssa. Käyminen täällä on ilmaista. Voimme tavata myös etänä Teamsissa tai lähteä vaikka kävelylle. 

Jos tapaat työntekijää kahden kesken, työntekijä varaa sinulle aikaa tunnin. Käyntikertojen määrä muotoutuu sen mukaan, mitä sinun tilanteesi vaatii. Yleensä tapaamisia on 1-5 kertaa. Työntekijän kanssa jutellaan omista kiusaamiskokemuksista sekä niihin liittyvistä tunteista ja vaikutuksista. Voimme tehdä yhdessä myös erilaisia selviytymistä edistäviä harjoituksia. 

Jos olet kiinnostunut meidän ryhmistä, niin katso "Ajankohtaista"-sivulta meidän tulevien ryhmien esitteitä. Niissä on sen työntekijän yhteystiedot, johon voit ottaa yhteyttä. Ryhmiä on eripituisia ja niissä on aina kaksi ohjaajaa. Ryhmät ovat suljettuja eli niihin ei oteta uusia jäseniä kesken kaiken. Useimmiten ryhmät järjestetään meillä täällä Nalkalan setlementtitalossa. Ryhmässä voit muiden kiusaamista kokeneiden kanssa jakaa omia kokemuksia, käydä läpi vääriä uskomuksia, tunnistaa omia vahvuuksiasi sekä lisätä omaa turvallisuuden tunnetta ja kykyä toimia ryhmässä. 

Tärkeintä  on, että otat rohkeasti yhteyttä! Sinun ei tarvitse tietää etukäteen, haluaisitko mieluummin ryhmään vai yksilötyöhön. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä!